Faner

Bilder fra skog og mark, fjell og hav, kulturlandskapet er heller ikke å forakte, og for ikke å snakke om kysten vår, bland årstidene oppe i dette med hundrevis av fugle- og dyrearter, samt snø, is, planter, geologi, insekter, krypdyr og innsjøer og våtmark, vann og bekker, vidder og tundra, taigaskog og edelløvtrær, elver og fosser, myrer og og og og ..., som du skjønner - uuttømmelige kilder for en fotograf!

16. november 2011

Sølvoppgang


Grantrærne oppe på åskammen gløder, som en rekke med engler som åpenbarer seg. Nysnø og motlys danner en glorie rundt trærne. Kontrastene er store, fargebildet blir sort-hvitt. Nysgjerrigheten og trangen til å se bak blir vekket – hvilket Soria Moria ligger der bak?

Det gnistrer i sølvsnøkrystallene, det blinker ett sted, så et annet, mens sola sakte beveger seg bak trerekka i Brungmarka. Mengder av sølvsmykker viser seg, men umulig å plukke.

Det ble en dag uten de helt store fotomulighetene, kaffelars over bålet ble nok dagens gullvinner, men sølvoppgangen over Selbusjøen ble en god nummer to!

4 kommentarer:

  1. For et flott bilde! Satt sammen med en flott tekst!

    Helt topp!

    Mvh
    Leiv Arne Åkset

    SvarSlett
  2. Fint fanget øyeblikk med velskrevet betraktning rundt temaet.

    SvarSlett