Bilder fra skog og mark, fjell og hav, kulturlandskapet er heller ikke å forakte, og for ikke å snakke om kysten vår, bland årstidene oppe i dette med hundrevis av fugle- og dyrearter, samt snø, is, planter, geologi, insekter, krypdyr og innsjøer og våtmark, vann og bekker, vidder og tundra, taigaskog og edelløvtrær, elver og fosser, myrer og og og og ..., som du skjønner - uuttømmelige kilder for en fotograf!

25. juni 2012

Bamse brakar


Det hadde vært spennende og visst hva bamse tenker når han ser på meg med sitt ene øye. Flotte brune øyne som den har, ikke ulikt fotografens :-) Selv synes jeg mye annet er likt også, etter å ha fått opplevd disse dyra i sitt rette element i fri natur en rekke ganger. Forbausende mye lik oppførsel og væremåte observeres. De som driver jakt på bjørn, og har sett en flådd opphengt skrott, sier de ser en skremmende likhet med anatomien til et menneske. Nå skal vi ikke trekke dette for langt, men jeg liker likevel å tro at det er en slags åndelig bror jeg treffer de gangene jeg står øye til øye med bjørnen ute i naturen

4 kommentarer:

 1. Ja tankene kan ingen lese, men dette var et blinkskudd . Flott bilde!!

  Ottar

  SvarSlett
 2. Jeg tror nok pulsen hadde steget en del hakk oppover hvis jeg hadde møtt denne karen på nært hold. Men med en 500mm objektiv og camera med cropfaktor 1,6 skulle jeg vel ha frydet meg over å kunne fått tatt et slikt bilde,ditt ble i allefall et blinkskudd. Ha en god sommer videre.

  SvarSlett
 3. Flott blogg - flotte bilder!

  SvarSlett