Bilder fra skog og mark, fjell og hav, kulturlandskapet er heller ikke å forakte, og for ikke å snakke om kysten vår, bland årstidene oppe i dette med hundrevis av fugle- og dyrearter, samt snø, is, planter, geologi, insekter, krypdyr og innsjøer og våtmark, vann og bekker, vidder og tundra, taigaskog og edelløvtrær, elver og fosser, myrer og og og og ..., som du skjønner - uuttømmelige kilder for en fotograf!

8. september 2012

Skrik og tenners gnissel


Stakkars lemen, den prøvde bare å skremme en potensiell fiende. Lite visste vel den at jeg bare ønsket å portrettere den vakre vesle krabaten. Men det var den hissige tassen absolutt ikke interessert i. «Kom deg vekk», skrek den iltert, og flekket tenner som et lite rovdyr. Jeg irriterte den noen minutter til, før jeg gikk vekk med et smil om munnen. Sint var den, men artig å møte en av fjellets mest gåtefulle skapninger.

6 kommentarer:

 1. Fabelaktig bilde! Til å smile av, på tross av dens temperament. Standpunkt, fokus, utsnitt og uttrykk sitter perfekt. Håper den overlevde fotoshooten.

  SvarSlett
 2. He he. Denne har vel et temperament som tilsier at den kan formelig sprekke av sinne, så jeg skjønner godt at den prøvde og jage deg bort. Men et godt portrett fikk du i alle fall.

  SvarSlett
 3. Ha ha, der lo jeg godt! Den karen treffer jeg ofte i allefall når jeg er på vidda:)

  Flott blogg!

  Hilsen fra en annen turentusiast:))

  SvarSlett
 4. Hei Kai.

  Ja, det er det første i en serie jeg har tenkt og kalle "Mitt sanne jeg ..."

  tore

  SvarSlett