Bilder fra skog og mark, fjell og hav, kulturlandskapet er heller ikke å forakte, og for ikke å snakke om kysten vår, bland årstidene oppe i dette med hundrevis av fugle- og dyrearter, samt snø, is, planter, geologi, insekter, krypdyr og innsjøer og våtmark, vann og bekker, vidder og tundra, taigaskog og edelløvtrær, elver og fosser, myrer og og og og ..., som du skjønner - uuttømmelige kilder for en fotograf!

9. desember 2010

Go`fot teorienEn viss størrelse innen trøndersk fotball har lansert ”Gofot-teorien”. Det ble veldig fristende å bruke det som overskrift til dette bildet. En variant av denne teorien gjelder dog også for de artene som skal kunne overleve under tøffe vinterforhold. Det gjelder å være skodd som de sier. Jeg har tidligere vist bilde av isbjørn som lignet er hvit bever, så jeg avslører først som sist, bildet er ikke den avskyelige snømann, men Kvitebjørn kong Valemon!

5 kommentarer:

 1. Det er jo ellers helst barten og ikke de hårete leggene en kjenner trøndere på...

  Et artig bilde Tore.

  SvarSlett
 2. Hei,jeg lurer på om du har brukt gråfilter!? For vist du har kan du kanskje svare meg på dette: Blir bildene helt svart-hvitt med gråfiltrer? vist ikke går det annt å stille kameraet inn så det blit svart-hvitt eller finnes det et svart-Hvitt filter? (har ikke kamera med svart-hvitt funksjon) :) Vært veldig fint om du kunne hjulpet meg!
  -Malin-

  SvarSlett
 3. Hei Malin.

  Gråfilter, litt avhengig av type gir ingen svart-hvit effekt. Slike filter demper bare hele eller deler av motivet. Skal du oppnå eller skape sort-hvite bilder, og ikke har den funksjonen direkte på kameraet, må du bruke et egnet program for dette. Photoshop Elements eller programmet som fulgte med kameraet kan brukes til dette.

  Mvh tore

  SvarSlett
 4. Hadde Eggen satt i grovmålet og hevet pekefingeren for den der hadde den sikkert rygga den også, forunder meg ikke en meter :-)

  SvarSlett
 5. Fantastic Shots!!! Salut!!!

  Francesc, Barcelona

  http://balapertotarreu.blogspot.com

  SvarSlett